A Travellerspoint blog

Student liv i San jose

Etter en lang fly tur fra Gardermoen har jeg endelig kommet fram til Costa Rica. Flyturen var relativt smooth, og inflygningen til New York var saa og si det samme som aa komme nordfra og lande paa gardermoen. Hudson river og Mjoesa helt likt.
De to foerste dagene bodde jeg paa Costa Rica backpackers. Det hadde et behagelig miljoe og man kom lett i kontakt med folk. Paa hostellet traff jeg to andre som skulle jobbe frivillig saa det ble mye henging med dem foerste dagen. Senere paa kvelden maatte jeg smake paa det lokale oellet og i loepet av kort tid var vi en god gjeng med entusiastiske oelsmakere.
Etter de to dagene paa hostell flyttet jeg inn i den nye familien. Det var en stor fam med DoÑa Janette i spissen som fostermor og hennes mor kompanjerer som vingman, i tilleg til meg bor det 5 andre frivillige i huset, en hund og en pappegoye som de kaller for puta. I huset har vi en 50-50 indeling av tyskere og nordmenn. Det er fire jenter og to gutter, den ene jenta er fra Norge og resten fra Tyskland. DoÑa Janette er noeye med at vi spiser opp maten saa under maaltidene blir vi nesten overvaaket, ellers er det en streng lys disiplin som jeg sliter med, ellers er det et behaglig miljoe der vi stort sett kommer og gaar som vi selv oensker.
Hensikten med de 2 ukene jeg skal vaere i San Jose er egenlig aa laere spansk, men det er fort gjort aa kjoere noen norske gloser med . I ukedagene fremover blir det spansk skole 5 timer om dagen og i helgene er vi fri til aa gjoere hva vi vill. Det er mulig at vi i familien og noen andre som gaar paa skolen sammen med oss skal stikke til den Karibiske Kyst til helga for a nyte strandlivet.

Her i San Jose er klimaet veldig tropisk med hoy luftfuktighet og flere intense regndusjer om dagen, men tempraturen er ikke til aa klage paa og heller ikke det lokale ollet, husker ikke hva det heter.

Har foreloebig ikke noe saerlig bilder aa legge ut men det kommer.

Posted by Martinras 09:56

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Comments

Nice! Du må kjre hardt mort hart på den lyse disiplinen. men du takler det vel med høyt nok blodsukker. I trondheim er det topptrening frem til NM. vi skal gruse NM Ta med noen stenprøver hjem. tror det er viktig. har planer om å bygge ett lite costa rica hjørne i stua, men da trenger jeg sand. Den delen er opp tid deg

Nå er det Entourage på g, men du får ha det flott

Hvordan ordner du deg med internet forresten? er det internet hos vertsfamilien?

by pseudonym

forresten. har noen åer øer og æer på utlån

ÆÆÆÆÆÆÆÆ ØØØØØØØØØØØØ ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

Du får spare dem så de varer lenger

by pseudonym

Hey, artig e-mail jeg fikk av Irene! Likte forklaringen på at du har det greit etter påkjørselen av han gamle mannen!

Og Fikk lættis av at du greide å fucke kamraet ditt osv! Kan faktisk se det oppgitte fjeset for meg :D:D

Skal Passe Eddy i morgen, da får jeg sikkert tid til å skrive litt lengere! Men Få opp noen bilde av de jentene da ;)

peace out!

by Michaelm

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Login